Contact rapid: +4 0761 781 888/ +4 0761 781 890
E-mail: office@geamuriutilaje.ro
Y!Mess Y! Messenger
Cautare: Cauta


Testimoniale

“Prin prezenta dorim sa ne exprimam multumirile pentru modul profesionist si operativ cu care firma CGS a dus la bun sfarsit lucrarea solicitata. Dorim sa va asiguram ca vom apela la seriviciile dvs. de cate ori vom avea nevoie.”
“Geam colt spate TEREX TX760/860/960 dupa 2001 la numai 1150 ron + tva”
“Geam usa Komatsu WB93-R5/ WB97-S5 la numai 950 ron+ tva”
....

Servicii

Ca parte a serviciilor oferite exista suportul pre si post vanzare care va sta la dispozitie permanent prin apelarea numarului de telefon afisat prin e-mai si prin formularul de contact.

In cazul in care clientii nostril solicita presenta unui specialist in realizare unor proiecte specifice domeniului nostru de activitate, ne putem deplasa acolo unde este nevoie.

Fabricarea de geamuri atipice si prototipuri. Avem la dispozitie tot ce este nevoie pentru a putea fabrica aproape orice tip de geam-parbriz standard.

Suntem in curs de implementare a serviciului de Atelier Mobil CGS. Cu ajutorul Atelierului Mobil CGS puteti avea geamul potrivit la locul potrivit.

Reteaua de colaboratori locali cu acoperire nationala, permite montarea geamurilor de utilaje in aproape orice judet din Romania la acelasi pret si cu aceeasi garantie CGS.